Nu kommer Multatuli Förlag ut med vår första utgivning:

Gotthart kommer aldrig längre än till förskoleklass

Spero Etiam

”Skolvärlden behöver folk som du”, hade jobbcoachen sagt. Love Gotthart, före detta clown och idealist, kastar sig in i förskoleklassens värld. Med läroplanen som ledstjärna använder han musik och teater för att nå de mål han ser som sin uppgift att följa. Men hans idéer möter motstånd. I den till synes harmoniska världen av pyssel och fri lek konfronteras han med oskrivna regler, traditioner och dolda fördomar.

En absurd berättelse om att stå utanför. Och att inte veta varför.

Roman. Vi säljer den som pappersbok och e-bok. Klicka på bilden för mer information!

 

 

 

Multatuli’s Kritiska Noveller, en serie e-noveller som ger perspektiv på samhället:

En sista lögn

Alva Isaksson

Hur blir det om Sverige går med i NATO och tvingas ta del av världens konflikter? En sista lögn är en finstämd novell som utspelar sig i ett dystopiskt Sverige. I centrum står en ung kvinna, som inte kan dra sig undan när kriget bestämmer agendan. Samtidigt tar hon hand om sina unga syskon …

E-novell. Klicka på bilden för mer information.

Fett!

Cecilia Rådén

Hur coolt är det inte att vara influencer på sociala medier, att skriva öppet om sin kropp, att få många följare som lovordar din öppenhet? Men vad ligger bakom och vad lämnas bort? Är gilla alltid gillande? Rappt skrivet på nutidssvenska ger novellen en utmanande aktuell bild av en kultur som matas av klick och likes.

E-novell. Klicka på bilden för mer information.

SKICKA ETT MEDDELANDE

Copyright ® 2019 Multatuli Förlag