Multatuli tycker

Som vänsterprogressivt bokförlag gör vi inte allting som alla andra, vi gör medvetna val. Här ger vi svar på varför.

Våra böcker i bibliotek?

Sveriges bibliotek brukar köpa in böcker baserat på info från ett kommersiellt företag, BTJ, som ägs av stora bokförlag. En medarbetare på BTJ skriver en recension, eller ibland inte. Man kan diskutera om böckerna från BTJ’s ägare oftare får en positiv recension. Men att kapitliska krafter påverkar vad du får låna är svårt att bestrida. Om ett bibliotek vill köpa in en bok direkt av Multatuli, ta kontakt med styrelse(at)multatuli.se!

Våra böcker i bokhandel?

En bokhandel har begränsat utrymme och försöker tillhandahålla böcker som tilltalar en bred publik. De kan beställa de böcker som kunderna efterfrågar. Men det är både snabbare och billigare för kunder att beställa dem själva på nätet. T.ex. här på vår webbsida!

Våra böcker säljer vi här, via egen webbsida

Visste du att bokköp på internetbokhandel kräver dubbla transporter? Om du beställer här på vår webbsida, sparar du både pengar och miljön!

Våra böcker har ”författarpocketformat”

Vi fokuserar på böcker med innehåll, där texten står central och vi är medvetna om att det finns en begränsning på vänsterprogressiv läsarpublik. För att kunna erbjuda böckerna mot ett rimligt pris ger vi inte ut böcker med hårt omslag eller påkostad inbindning. Däremot lägger vi pengar på att ha ett tilltalande omslag.

 

SKICKA ETT MEDDELANDE

Copyright ® 2019 Multatuli Förlag