Multatuli Förlag söker marknadsföringshjälp – kan du nå vänsterläsarna?

Multatuli är bokförlaget som ger ut vänsterprogressiv prosa. Vad det är kan du läsa om annanstans på vår den här webbsida, fast det får sin gestaltning mest i böckerna vi ger ut. Vi är öppna för mycket, men det ska ha en ny anda.

Vi gör vårt bästa att etablera oss. Men man kan alltid göra ännu bättre. Vi vill hitta den där målgruppen som är vänsterorienterad, som är öppen för nya idéer och som vill spendera pengar på böcker. Människor som letar efter den sortens böcker som vi ger ut. De är atypiska medborgare som inte faller för standard-reklam eller facebookannonser. Så hur hittar och når vi dem?

Du lever i en vänsterkrets eller har dina kontakter med andra öppensinnade människor. Du tilltalas av vårt upplägg och vår utgivning. Du har erfarenhet av marknadsföring och idéer om hur den ska avvika från det vanliga för att nå de ovanliga läsare som passar oss. Du har intresse och lite tid för att hjälpa oss. Det kan ta olika former: från engångsråd till att du blir en del av oss. Förtjänst är något du vill diskutera efter att vi pratat om innehållet, för du fattar att vår vinst hänger ihop med din insats. Tidsinsats kan anpassas till dina möjligheter. Var du bor spelar ingen roll, det blir nätkontakt (som allt nuförtiden?!)

Ta kontakt och börja en dialog med oss! Framtiden är osäker, men vi kan hjälpa skapa den.

SKICKA ETT MEDDELANDE

Copyright ® 2019 Multatuli Förlag