Framsida FrånCoronaTill ...
Från Corona till …– 7 noveller om vad som kunde ha hänt

Corona utvecklades snabbt till en kris i världen som bemöttes med olika åtgärder. Det gick inte över så fort som vi hoppades. Tänk om det inte går över! Tänk att regeringar medvetet använder krisen för att underkuva befolkningen! Sju författare skriver utifrån farhågor om vad Corona kunde ha lett till. Det finns dystopier om en mörk framtid, hjältar som kämpar emot och andra som ser vad som händer men inte förmår att vara bättre än de är. Texterna innehåller spänning, skräck men även en del humor och lite hopp om att framtiden ska kunna bli ljusare.

I Från Corona till …– 7 noveller om vad som kunde ha hänt presenteras sju relativt nya författare med högst aktuella verk. Novellantologin är resultatet av Multatuli Förlags novelltävling ”Coronadespoti”.

Omslaget är gjort av: Johanna Wälivaara.

Kolla på ett smakprov på smakprov!

Från Corona till …– 7 noveller om vad som kunde ha hänt:

Pappersbok: 83 kr (150 kr inkl moms och frakt)

E-bok: 50 kr (53 kr inkl moms)

För att köpa boken, mejla till: kontakt@speroetiam.se

 

 

Titta på boktrailern:

Anna-Maria Olsson arbetar som kulturproducent i Malmö. Hon skriver noveller och gör podden ”Kultsekten”. Hon har varit redaktör för antologin ”Hon ville inte släppa mina händer” och har drivit projekten ”Konst i vården” och ”Folkbildningens vinster.”

Anna-Marias novell Var inte rädd vann vår novelltävling och kan även köpas som e-novell.

Anna-Maria Olsson
Lisa Gummesson
Lisa Gummesson är verksam som lektör för flera förlag, samt som översättare från franska. Hon arbetar även som skribent och har publicerat kulturjournalistiska texter i flera svenska tidningar och tidskrifter – ofta med franskt fokus. 2018 debuterade med metoo-romanen Patriarkatet (hos Ordberoende Förlag).
Spero Etiam
Spero Etiam kommer från scenvärlden och debuterade som prosaförfattare hos Multatuli Förlag, i romanen Gotthart kommer aldrig längre än till förskoleklass skildrar han vad som är skevt i skolans värld. Spero Etiam skriver om orättvisor och för en bättre värld.
Siri Sigrand är författare, konstnär och landskapsarkitekt. Hon skriver poesi och sånger, noveller, bilderböcker och romaner. Varje vinter gör hon en illustrerad julkalender med sina sagovarelser.
Siri Sigrand

Martin Bergén har en konstnärlig utbildning och jobbar med kommunikation och design. Han är mest intresserad av stora ämnen och har bland annat pubicerat på kollapsbloggen.se, en blogg om framtiden.

Martin Bergén
Anastasia Bark
Anastasia Bark är historiestudent och bokrecensent som gärna läser. För sina egna noveller låter hon sig inspireras av vuxensagor och historier med surrealistiska inslag.
Jessika Lustig
Jessika Lustig jobbar i vardagen inom IT. Hon har länge rest runt i världen och sett en del orättvisor som har gett henne inspiration att skriva.

Recensioner:

”Coronapandemin har fått saker att hända i oss, och jag tycker om idén att plocka upp det, göra litteratur av det och se vad som händer i den.”

”Novellerna handlar mer om samhällets utveckling än om sjukdomen i sig.” (tidningensyre.se)

”Det är en underfundig detaljrik berättelse som pendlar mellan rent nonsens och världspolitik. Roligt!” (Frölids Bokhylla)

SKICKA ETT MEDDELANDE

Copyright ® 2019 Multatuli Förlag