Beställning av böcker kan göras via e-post  till kop(a)multatuli.se eller via den här blanketten. Vi skickar ett bekräftelse-epostmeddelande med betalningsinstruktion. Betalning kan ske via swish eller till bankgiro. Privatkunder som kan hittas på internet (eniro, hitta etc) erbjuder vi möjligheten att betala inom 14 dagar, vilket innebär att de kan avvakta att boken kommer fram.

Moms tillkommer med 6% samt frakt på pappersböcker med 62 kr (inkl moms). För beställningar av mer än 5 exemplar eller till andra länder än Sverige måste vi räkna extra frakt, vi anger det i vårt e-postmeddelande. ​Obs: om du inte får e-post av oss inom två dagar, då har något gått fel (det kan vara en fel bokstav i e-postadressen!). Var snäll och skriv till info(a)multatuli.se så löser vi det!

Fyll i dina uppgifter och en siffra (1 vanligtvis!) för titeln/titlarna du vill ha (adress behövs inte för e-böcker):

Din beställning:

14 + 5 =

Köp av e-bok eller e-novell betyder att betala för att få läsa texten. Observera att det är lagligt förbjudet att skicka vidare eller ladda upp filen. Varje e-bok vi säljer har en unik inbyggd kod som kan spåras till köparen. För e-böcker gäller inte ångerrätt. Se våra allmänna villkor.

SKICKA ETT MEDDELANDE

Copyright ® 2019 Multatuli Förlag