Dags för Lössen!

Nu är det dags! Vi har ”hemmasläpp” för romanen Lössen i pälsen. Författaren Spero Etiam fick de första exemplaren. Dags att beställa boken!

Bara en vecka kvar

Lösen i pälsen kommer ut vecka 7. Beställer du pappersboken nu, då får du den direkt från tryckeriet.

E-boken kan redan levereras.

Förköp ny roman!

Köpknapp

En ny roman som handlar om två progressiva låtskrivare!

I januari kan du förbeställa boken Lössen i pälsen i förväg med 18 kr rabatt (17%!) eller 9 kr på e-boken. Boken levereras i februari när den kommer från tryckeriet.

Gå till Spero Etiam för mer information och köp!

Ny roman

Just nu ska vi inte tro

att vi ska gå mot ljusare tider

ifall inte nån sätter fart!

En ny roman kommer ut i fenruari: Lössen i pälsen av Spero Etiam

Ny formgivare

Vi har hittat en ny formgivare för vår nästa bok! Så inom kort dyker en ny framsida upp här.

Men om du är intresserad av att göra ett omslag åt oss, skicka gärna ditt demomaterial eller en länk till din webbsida/socialamediekonto!

Vi söker en ny illustratör för ett bokomslag

Multatuli Förlag är ett indieförfattarkollektiv och vi ger bara ut böcker med progressiva teman. För bokomslaget till en bok om två låtskrivare som vill förändra världen med sina låtar söker vi en illustratör. Vi hoppas att hitta någon som också ser utmaningen i att visa folk att en annan värld är möjlig. Än så länge gör vi ingen vinst, så vi kan betala en blygsam summa, och utöver det royalty vilket kan få betydelse när omslaget lockar många läsare.

För mer info ta kontakt med redaktören Michiel van Lint via info(at)multatuli.se!

Kom till oss i Härnösand 22 oktober!

På lördag 22 oktober står Multatuli Förlag med bokbord i Härnösands bibliotek. Dessutom presenterar redaktören Elisabet Jonsson förlaget på bibliotekets ”Litteraturcafé”. 12.30-14.30

Vi vill ge ut

Multatuli Förlag vill ge ut romaner som tematiserar klimat, feminism, mångfald, alternativt samhälle och mycket annat.

Din kanske?

Läs Spero Etiams valminiatyrer!

Spero Etiam har skrivit en serie korta noveller med temat ”Det här händer om * (parti) vinner valet”, en om varje riksdagsparti. De påminner oss om att varje röst är ett stöd till politiska tankar som skulle kunna leda till dystopin som Spero Etiam beskriver. Läs på: speroetiam.se!

Multatuli Förlag söker nya manus! Vi vill ge ut romaner som tematiserar klimat, feminism, mångfald, alternativt samhälle och mycket annat. Din kanske?

SKICKA ETT MEDDELANDE

Copyright ® 2019 Multatuli Förlag