Umeå bokveckan blir av: 15-21 mars. Eftersom vi har intrigtävlingen på gång ska vi närvara som ”intrigdoktor”, 19+20 mars i det Gamla Bibliotekscaféet. Syftet är att kunna hjälpa alla som kämpar med sin romanintrig med tips. Såklart gör vi det på ett coronasäkert sätt. Samtidigt presenterar vi vår utgivning.

Det går till så här: ta med ett papper med din (roman)intrig + telefonnummer, som du lämnar i brevlådan på vårt bokbord. Vi läser det och ringer dig inom 15 minuter. Vi kan sitta ihop på lämpligt avstånd i kaféet, eller du kan vara hemma om du så vill.

Tips från intrigdoktorn är menade som ett stöd, under bokveckan kan vi inte ge omfattande återkoppling. Bidrag till tävlingen ska skickas till: manus(a)multatuli.se.

Vi hoppas att alla ni som bor i och omkring Umeå vågar komma och känna bok-känslan utan att behöva komma nära till andra personer.

SKICKA ETT MEDDELANDE

Copyright ® 2019 Multatuli Förlag