Framsida FrånCoronaTill ...Corona utvecklades snabbt till en kris i världen som bemöttes med olika åtgärder. Det gick inte över så fort som vi hoppades. Tänk om det inte går över! Tänk att regeringar medvetet använder krisen för att underkuva befolkningen! Sju författare skriver utifrån farhågor om vad Corona kunde ha lett till. Det finns dystopier om en mörk framtid, hjältar som kämpar emot och andra som ser vad som händer men inte förmår att vara bättre än de är. Texterna innehåller spänning, skräck men även en del humor och lite hopp om att framtiden ska kunna bli ljusare.

I Från Corona till …– 7 noveller om vad som kunde ha hänt presenteras sju relativt nya författare med högst aktuella verk. Se: https://multatuli.se/francoronatill/

SKICKA ETT MEDDELANDE

Copyright ® 2019 Multatuli Förlag